Entry Pointi, mentori, mentorointi, COME, kauppakamari Ajankohtaista, Kansainvälisyys

Haasta itsesi ja tule mentoriksi EntryPoint 2017 -mentorointiohjelmaan!

COME:n EntryPoint 2017 -mentorointiohjelmaan haetaan nyt mentoreita, mentoroitavia sekä pitkäaikaisia yritys- ja työnantajakumppaneita.
Satu Salonen

COME, kauppakamari, mentori, mentoroitiohjelmaEntryPoint tuo yhteen eri alojen ammattilaiset ja Suomessa opiskelevat kansainväliset osaajat. Ohjelman tavoitteena on luoda vastavuoroinen kumppanuus mentorin ja mentoroitavan välille. Lisäksi ohjelman tukee yritysten ja korkeakoulujen kykyä houkutella, rekrytoida ja johtaa monikulttuurista työvoimaa.

Mentorointiohjelma soveltuu hyvin asiantuntijatyöympäristöön, ja mentoreina voivat toimia esimerkiksi lähiesimiehet, tiimivastaavat, asiantuntijat ja liiketoimintavastaavat.

EntryPoint 2017 alkaa lokakuussa 2017 ja kestää huhtikuuhun 2018 saakka.  Mentorointiohjelman kieli on englanti.

Sovit mentoriksi, jos sinulla on:

* avoin mieli

* halua kuunnella ja jakaa omia ja yhteisiä kokemuksia mentoroitavan ja muiden mentorien kanssa

* mahdollisuus osallistua ryhmä- ja paritapaamisiin

* halu kehittää omia monikulttuurillisia vuorovaikutus-, esimies- ja valmennustaitoja

* tahto motivoida ja rohkaista mentoroitavia löytämään omat työelämävahvuutensa

EntryPoint-mentorointiohjelma on yrityksille maksuton, eikä työnantajalle ole asetettu työllistämisvelvoitetta.

EntryPoint-mentorointiohjelma on osa Euroopan sosiaalirahaston ja Uudenmaan liiton rahoittamaa At Work in Finland -hanketta. Lue lisää ja rekisteröidy EntryPoint-mentorointiohjelmaan.

Haluatko tietää lisää EntryPoint-mentorointiohjelmasta? Osallistu ”The ABCD of EntryPoint Mentoring Programme” -tilaisuuteen 5.4.2017!