Kauppakamarien viides golf-mestaruus ratkeaa syyskuussa Tampereella Ajankohtaista

Kauppakamarien viides golf-mestaruus kisataan syyskuussa Tampereella

FacebookTwitterLinkedInEmail

Aika: keskiviikko 6.9.2017 klo 14.00 – n. 19.00

Paikka: Nokia River golf, Alastalontie 33, 37120 Nokia. Kenttä: Rock

Pääsarja: Kauppakamareiden joukkuekilpailu pistebogey 3-henkisin joukkuein. Tuloksiin lasketaan kaksi parasta tulosta per väylä. Kauppakamarit voivat lähettää useampia joukkueita, mutta kukin kauppakamari voi nimetä kolme edustusjoukkuetta, joista parhaan tulos otetaan huomioon joukkuekilpailussa. Voidaan myös nimetä joukkueita, toisen kauppakamarin nimiin, vaikka kyseinen kamari ei lähettäisi omaa joukkuetta.

Henkilökohtaiset sarjat: Scratch, pistebogey/hcp. Erikoiskilpailut: lähimmäksi lippua, pisin draivi. Yhteislähtö kello tasan 14.30. Paikalla on hyvä olla viimeistään klo 13.00. Ruokailu ja palkintojen jako heti kierroksen jälkeen.

Kilpailun hinta: 95€ sis alv/hlö sisältäen green, ruokailun, kärryt, tulospalvelun sekä saunan ja pyyhkeet.

Kauppakamarien joukkueista tarvitaan pelaajien nimet, hcp, seura ja mihin joukkueeseen kuuluu.  Jos tulet yksin oman kauppakamarisi alueelta, voidaan tehdä joukkueita Pirkanmaalta/muualta tulevien kanssa.

Tule edustamaan Helsingin seudun kauppakamaria Tampereelle ja ole yhteydessä Markku Lahtiseen markku.lahtinen@chamber.fi.

Ilmoittautumiset: 22.8.2017 mennessä.
Ilmoittautumislomake: https://www.lyyti.fi/reg/Kauppakmari_Masters_V_golf_2017_6659

Edellisten vuosien mestarit: 2013 Turun kauppakamari, 2014 Tampereen kauppakamari, 2015 Helsingin seudun kauppakamari, 2016 Tampereen kauppakamari

Tervetuloa kisaamaan kauppakamarien mestaruudesta ja verkostoitumaan rentohenkiseen golf-tapahtumaan!