Tatu Rauhamäki, vaikuttamistyö, kauppakamari, Helsingin seudun kauppakamari,

Tatu Rauhamäki aloittaa kauppakamarin vaikuttamistyöstä vastaavana johtajana

Helsingin seudun kauppakamarin vaikuttamistyöstä vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Tatu Rauhamäki.

Hän siirtyy kauppakamariin 15.8. Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP:n toimitusjohtajan tehtävästä.  Aiemmin hän on työskennellyt Uudenmaan liiton edunvalvonta- ja viestintäpäällikkönä.

Rauhamäki on toiminut Helsingin kaupunginvaltuutettuna 2001-17 ja kaupunginhallituksen puheenjohtajana 2013-17.

Helsingin seudun kasvun ja hyvinvoinnin kannalta alueen yritysten menestyminen on täysin ratkaisevaa.

-Helsingin seudun menestyminen on Suomen kannalta aivan keskeinen asia. On kunnia päästä tekemään töitä elinkeinoelämän toimintaedellytysten parantamiseksi laajasti arvostettuun kauppakamariin, sanoo Tatu Rauhamäki.

Toimitusjohtajan varahenkilöksi on nimitetty johtaja Marko Silen.