nuori, johtaja, tuhat nuorta johtajaa, kauppakamari Ajankohtaista, Yritykset

Tuhat nuorta johtajaa -kampanja tuo taas yhteen nuoret ja johtajat

Kauppakamarien ja nuorkauppakamarien Tuhat nuorta johtajaa -kampanja tuo päiväksi yhteen nuoret ja johtajat. Kampanjassa nuori pääsee päiväksi mukaan johtajan arkeen – tutkimaan, kokemaan ja oppimaan, mitä johtajuus tänä päivänä on.
Susanna Kekkonen

Tuhat nuorta johtajaa -kampanjan ensimmäinen kampanjaviikko oli keväällä, tulevana marraskuuna kampanja saa jatkoa. Kampanjaviikko järjestetään 13.-17.11.2017, mutta päivä voidaan toteuttaa myös muuna sopivana ajankohtana.

Ilmoittaudu mukaan 15.10.2017 mennessä!

Kohderyhmänä on yrityksen johto- ja esimiestehtävissä tai verkostojen ja projektien vetovastuussa toimivat henkilöt. Johtajana annat osallistuvalle nuorelle esimerkin siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan. Samalla voit pohtia omaa kehittymistäsi johtajana.

Nuoret ovat 17–24-vuotiaita opiskelijoita. Heille päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus miettiä, mitä johtajuus tarkoittaa käytännössä ja millaisia taitoja työelämässä tarvitaan sekä saada eväitä oman työuransa rakentamiseen.

Miksi kannattaa lähteä mukaan kampanjaan?

• Matala kynnys osallistua: valmiit materiaalit ja lyhyt kesto
  • Tilaisuus itsensä haastamiseen ja omien ja yrityksesi toimintamallien pohtimiseen
  • Hyvä pohja rakentaa yhteistyötä alueen opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa sekä lisätä kiinnostusta yrityksesi toimialaan
  • Selkeä tapa osoittaa yrityksen yhteiskuntavastuuta ja mahdollisuus medianäkyvyyteen.

Lue lisää Tuhat nuorta johtajaa -kampanjasta ja ota haaste vastaan!