Monikulttuurisuus, avoimuus, yrityksille, kauppakamarilehti.fi, Kauppakamari Kansainvälisyys, Yritykset

Haussa menestyvä monikulttuurinen yritys – osallistu kilpailuun!

Tiedätkö mitkä ovat yrityksesi monikulttuurisuusvalmiudet? Haluatko saada lisätietoa organisaatiosi kulttuurista ja avoimuudesta?
Satu Salonen

Osallistu Helsingin seudun kauppakamarin COME-projektin, Keskuskauppakamarin ja työ- ja elinkeinoministeriön järjestämään Menestyvä monikulttuurinen yritys -kilpailuun, jossa etsitään monikulttuurisuudessa ja sen hyödyntämisessä menestyneitä yrityksiä.

Kilpailun kautta yrityksille tarjotaan mahdollisuus testata oman organisaationsa kulttuurin avoimuus ja asennoituminen erilaisuutta kohtaan. Kyselyn toteuttaa organisaatiokulttuurin mittaamiseen erikoistunut itim International.

Jokainen kilpailuun osallistuva yritys saa analyysin oman organisaationsa monikulttuurisuusvalmiuksista ja avoimuudesta. Tuloksia voi hyödyntää muun muassa johtamisen kehittämisessä, rekrytointien tehostamisessa ja liiketoiminnan edistämisessä.

Osallistuminen on maksutonta ja avoinna Suomessa toimiville yrityksille, koosta ja toimialasta riippumatta. Rekisteröityminen on avoinna 31.5.2017 saakka.

Myös yritysten, joilla ei ole ulkomaalaisia työntekijöitä kannattaa osallistua kilpailuun siitä saatavan organisaatiokulttuurin analyysin takia.

Lue lisää ja rekisteröidy osoitteessa www.come2.fi

Jokainen yritys saa analyysin

Kulttuuri on merkittävä osa yritystämme. Osallistumalla kilpailuun haluamme saada palautetta siitä, kuinka monikulttuurisuuteen liittyvät asiat on meillä hoidettu, ja miten voisimme parantaa toimintaamme siltä osin. Analyysin tulokset käydään tarkkaan läpi ja toivottavasti sieltä saadaan action pointteja, joita voimme viedä eteenpäin.

Katja Lehikoinen
HR Coordinator