Kasvu Open Ajankohtaista

Kasvupolku innosti yritykset liikkeelle

Kasvu Open 2016 startit keräsivät Uudellamaalla järjestettyihin tilaisuuksiin yli sata yritystä. Seuraavaksi valitaan yritykset, jotka pääsevät Kasvun Kiitoradalle. Lokakuussa Kasvun Karnevaalissa palkitaan valtakunnan parhaat kasvuyritykset.
Marko Silen

Pääkaupunkiseudulla hakemuksia Kiitoradalle saatiin 71 ja Keski-Uudellamaalla 48.

Mukaan valitut yritykset aloittavat kasvupolkunsa Kiitoratapäivillä. Sparraajia eli mylläreitä on koko Suomessa lähes tuhat, ja he haastavat, kyseenalaistavat ja auttavat yrityksiä näkemään uusia ratkaisuvaihtoehtoja sekä antavat oman kontaktiverkostonsa yrityksen käyttöön – maksutta!

Kasvu Open ei ole vain startup-yrityksille

Kyse ei ole pelkästä yrityskilpailusta, vaan kasvuyrittäjyysohjelmasta, johon osallistuvat yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Kasvu Open ei ole tarkoitettu vain startup-yrityksille, vaan merkittävä osa osallistujista on jo pitempään toimivia yrityksiä, jotka hakevat uutta kasvuvaihdetta Start Again -sarjassa.

Kasvu Openin lisäksi kauppakamari tarjoaa paljon muutakin yritysten kasvua tukevaa toimintaa. Seuraa viestejämme ja kurkista kotisivuille!