Ari Tulensalon työ palkittiin Vantaa-mitalilla

Vantaan kaupunki myönsi Elinkeinopäivässään Vantaa-mitalin kauppakamarin Vantaan osaston johtajalle Ari Tulensalolle.
Ismo Laukkarinen
Päivi Rainio

Vantaan kaupunki kiitti Ari Tulensaloa erityisesti siitä, että Vantaalla johtajana vuodesta 2008 toiminut Tulensalo on ymmärtänyt Helsingin ja Vantaan kaupungeille tärkeän Aviapoliksen sekä yhteisten tavoitteiden merkityksen.

– Tulensalo on keskustellen kyennyt luomaan yhtenäisen joukkueen, jossa työskennellään samansuuntaisesti. Omassa työssään hän on korostanut ihmisten välistä suoraa kommunikointia, kiitetään perusteluissa.

Vuodesta 1974 myönnetty Vantaa-mitali on Vantaan kaupungin korkein huomionosoitus.

Kauppakamari on onnistunut tehtävässään

Kiitospuheessaan Tulensalo totesi, että Vantaan kaupungin johto on näyttänyt yrityksille ja kunnille yhteistyön mallin, jota muidenkin kannattaisi toteuttaa.

– Täällä on matalat portaat, täällä pääsee helposti yhteyteen virkamiesten ja poliitikkojen kanssa.

– Lisäksi joukkue, joka työskentelee yrityspalvelukeskus Leijassa, on mahtava. Töihin on kiva tulla aamulla, mikä on aina hyvän työpaikan mittari.

Tulensalon mielestä palkinto on myös osoitus siitä, että Helsingin seudun kauppakamari on onnistunut tehtävässään.