Astu kauppakamarin koulutuspolulle Ajankohtaista

Astu kauppakamarin koulutuspolulle

Teknologian kehittyminen vie, mutta myös tuo uusia työtehtäviä. On arvioitu, että jokaista yhtä menetettyä työpaikkaa kohden syntyy uusia työpaikkoja parhaimmillaan kaksi.
Antti-Pekka Hulkko

Tuhannen taalan kysymys on, miten varmistaa oma osaaminen muuttuvilla työmarkkinoilla. Vastauksen avainsanoja ovat asiantuntemus, monipuolisuus ja ennakkoluuloton asenne – koulutusta tietenkään unohtamatta.

Kauppakamarin syksyn koulutustarjonnasta esimerkiksi arvonlisäverotuksen parissa työskentelevä taloushallinnon ammattilainen voi päivittää osaamistaan koulutuspolulla.

Kauppakamarin koulutuspolku

Kannattaa pysyä mukana muutoksessa ja hyödyntää Kauppakamari Koulutuksen huippulaatuista ja edullista koulutustarjontaa!

Älä eksy tiedon valtatieltä!

Tieto ei ole vain valtaa, vaan yritykselle tärkeä työkalu asiakkaan palvelemiseksi. Nykypäivänä tiedon äärelle on päästävä nopeasti ja helposti, mistä ja milloin tahansa.

Näihin tarpeisiin vastaa sähköinen palvelu KauppakamariTieto, jossa on kirjanpitoon, verotukseen, työlainsäädäntöön ja palkka­hallintoon liittyvät olennaiset tiedot ja ohjeet. Mukana palvelussa on myös ulkomaan­kauppaa ja markkinointilainsäädäntöä käsittelevät tuotteet.

• Alan asiantuntijat päivittävät palvelua säännöllisesti, joten käyttäjällä on aina saatavilla ajantasainen tieto. Lisäksi muutoksista tiedotetaan uutiskirjeissä. Tiedon soveltamista omaan työhön helpottavat useat käytännön esimerkit, kertoo KauppakamariTiedon päätoimittaja Taina Parviainen.
  • KauppakamariTietoa täydentää Ammatti­kirjasto, joka toimii myös itsenäisenä palveluna. Tällä hetkellä käytettävissä on kaksi kokoelmaa, Talous ja Työsuhde. Palvelu täydentyy vielä tänä vuonna kokoelmilla Juridiikka ja Johtaminen.
  • Ammattikirjastossa on asiantuntijoidemme kirjoittamien Käytännönläheisesti-sarjan teosten lisäksi paljon muita aihealueiden kirjoja, ja uusia teoksia lisätään kokoelmiin säännöllisesti. Käyttäjät voivat tilata käyttöönsä haluamansa kokoelmat joko itselleen tai suuremmalle käyttäjäkunnalle.