Kauppakamari Golf Ajankohtaista

Golfaa kauppakamarimme voittoon

Helsingin seudun kauppakamarin joukkue onnistui voittamaan viimevuotisen Kauppakamari Masters Golfin, joten tänä vuonna rentohenkinen tapahtuma järjestetään Helsingin seudulla perjantaina 26.8.2016 klo 12–18. Kenttänä on Talma Golf Sipoossa, jossa on tarjolla loistavat olosuhteet pelaamiseen ja oheistoimintoihin.
Markku Lahtinen

Kauppakamarien paremmuus ja Ruissalon Maljan uusi koti ratkaistaan 3-henkisin joukkuein (pisteybogey, kaksi parasta tulosta/väylä). Jaossa on joukkuepalkintojen lisäksi myös henkilökohtaisia palkintoja ja mahdollisia erikoispalkintoja. Helsingin seudun mainetta puolustavat kaksi virallista edustusjoukkuetta nimetään viikkoa ennen kisaa. Helsingin seudun edustusjoukkueiden kokoonpanot ovat vielä täysin avoinna, joten mielellämme otamme vastaan vinkkejä voittavista kandidaateista.

Nyt on mahdollisuus verkostoitua hieman tavallisista vapaamuotoisemmin oman kauppakamarin ja muiden Suomen kauppakamarien jäsenten kanssa!

Kisaan voit ilmoittautua yksilönä tai kokoamallasi joukkueella. Kilpailuun mahtuu 80–100 pelaajaa.

Osallistumismaksu on 110 e + alv 24 %/hlö sisältäen green feen, ruokailun kierroksen jälkeen, kärryt, tulospalvelun sekä saunat ja pyyhkeet. Talman pelioikeutetuille osallistumismaksu on 50 e + alv 24 %/hlö.

Ilmoittautumiset: Miitta Hyvämäelle (miitta.hyvamaki@chamber.fi, 09 2286 0214). Lisätietoja antaa myös Markku Lahtinen (markku.lahtinen@chamber.fi, 050 571 3564).