Itä-Uudenmaan yrityspalkinto myönnetään menestyvälle vientiyritykselle, vientiyritykselle, yrityspalkinto Ajankohtaista, Yritykset

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto myönnetään menestyvälle vientiyritykselle

Suomen talouden kääntyminen nousuun on pohjautunut merkittävältä osin viennin kasvuun. Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikkö palkitsee tänä vuonna yrityksen, joka suoraan tai välillisesti viennin kautta on rakentanut oman menestyksensä.
Essi Lindqvist

Itä-Uudenmaan perinteisen yrityspalkintokilpailun teema on tänä vuonna Vienti kasvun lähteenä 2010-luvulla – Exporten som grund för tillväxt under 2010-talet.

– Myös Itä-Uudellamaalla on monia yrityksiä, jotka suoraan tai välillisesti toimivat viennin parissa. Haluammekin korostaa tämänvuotisessa yrityspalkintokilpailussa viennin merkitystä, kertoo Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön palkintolautakunnasta puheenjohtaja, toimitusjohtaja Mauri Molander.

Suomi elää viennistä: vientisektori toimii koko kansantalouden veturina ja pohjana. Lisäksi vientiyritysten kerrannaisvaikutukset ovat merkittävät.

-Pidemmän aikavälin tarkastelulla kiinnitämme huomion pitkäjänteisyyteen. Yritystoiminnassa menestyminen vaatii strategista ajattelua ja pitkäjänteistä suunnittelua, Molander muistuttaa.

Perinteinen Itä-Uudenmaan yrityspalkinto jaetaan 20. kerran

Yrityspalkinnon myöntämisellä korostetaan ja vahvistetaan yritystoiminnan keskeistä asemaa ja merkitystä Itä-Uudenmaan kehittymisessä.

Osallistu 28.3.2018 mennessä – täytä hakulomake!

-Ilman kannattavaa ja menestyvää yritystoimintaa Itä-Uusimaa ei voi kasvaa ja menestyä, muistuttaa Itä-Uudenmaan yrityspalkinto 2018 -palkintolautakunta.

Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikkö hakee yritystä kokoon katsomatta. Yritys voi olla myös valtakunnallinen toimija, jolla on liiketoimintaa Itä-Uudellamaalla. Yrityspalkinnon saajayrityksen on toimittava Itä-Uudellamaalla eli Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa, Pukkilassa tai Sipoossa.

Yritykset voivat osallistua kilpailuun 28.3.2018 asti. Voittaja julkistetaan perinteisessä Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön Elinkeinoaamussa 15.5. 2018.

Itä-Uudenmaan Yrityspalkinto, aiemmat kilpailun teemat ja palkitut:

2017 Ympäristövaikutusten huomiointi yritystoiminnassa: Ensto Oy.

2016 Verkostoitumisen ja verkottumisen vaikutus toiminnan kehittämiseen: CM Tools Oy

2015 Yritystoiminnan kehittäminen Itä-Uudellamaalla 2010–2014: Porvoon Autopalvelu,

kunniamaininta: Neste Jacobs

2014 Hyvinvointipalvelut julkisen sektorin täydentäjänä: Porvoon Lääkärikeskus