Kauppakamari-printtilehti uudistui lukijoita kuunnellen

Kauppakamari-printtilehti uudistui lukijoita kuunnellen

Olethan jo huomannut lehtiuudistuksemme? Uudistimme Kauppakamari-printtilehden hyödyntäen lukijatutkimuksen palautetta ja toiveita. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille ja onnea lahjakortin voittajalle!
Essi Lindqvist, päätoimittaja

Meiltä toivottiin muun muassa asiantuntijajuttuja, tulevaisuusskenaarioita, analyyseja, vinkkejä, faktaa ja neuvoja. Useissa lukijoiden palautteissa kaivattiin erityisesti lyhyitä ja informatiivisia juttuja:

”Tietoa lainsäädännön muutoksista ja niiden soveltamisesta on tärkeintä tietoa.  Faktaa lehteen!

”Olisi kiinnostavaa lukea tulevista lakiuudistuksista yms.  ennakkotiedotusta.”

Toiveiden mukaisesti tuplasimmekin Neuvontapalvelut-juttujen sivumäärän. Kahdelle aukeamalle on koottu kaksi ajankohtaista asiantuntija-artikkelia, Seuraa näitä ja Kolme kysymystä -palstat sekä tietoa kansainvälistymisestä.

Kauppakamari-printtilehti uudistui lukijoita kuunnellen 1

Me Kauppakamari-lehden tekijät, päätoimittaja Essi Lindqvist ja lehden taittava Marianne Holm sekä lehden koko toimituskunta, toivomme palautettanne jatkossakin! Meille voit laittaa risuja ja ruusuja osoitteeseen viestinta@helsinki.chamber.fi
Kiitos myös kaikille lukijakyselyyn vastanneille ja onnea lahjakortin voittajalle!

Printtiin kaivataan pitkiä lukujuttuja

Tiiviiden ja ajankohtaista tietoa sisältävien juttujen lisäksi kaivataan toki perinteisiä taustottavia lukujuttuja. Nyt jos koskaan kaivataan vastauksia kysymykseen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

”Juttuja tulevaisuuden mahdollisuuksista, trendianalyysejä, mitä miksi ja mahdollisesti milloin jne.  Ovat erinomaisen hyviä jutun aiheita. Tämä vaatii tietysti paljon jutun kirjoittajalta. Mutta oikein kirjoitettuna lukijalle voi olla niistä todellista hyötyä. Enemmän tällaisia. Menestyjätarinoita on tietysti ”kiva” kuulla ja lukea mutta harvemmin niistä on mitään hyötyä.”

”Suomalaisten innovatiivisten yritysten viimeisimmät uutiset kiinnostaisivat –  miten esim.  ovat löytäneet uusia innovaatioita ja miten hyödyntäneet jopa globaalisti.”

”Henkilöjutuissa mielenkiintoisia olisivat esimerkilliset henkilöt ja lukijakuntaa rohkaisevat asiatarinat. Tärkeää kertoa onnistumisista ja epäonnistumisista, ja kuinka siitä jatkettiin.”

Lukijatutkimukseen vastanneiden kesken arvottiin 300 euron arvoinen Kauppakamarin Koulutus- lahjakortti. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Lue Kauppakamari-lehti painettuna tai digi-näköislehtenä!

Jokaiseen kauppakamarin jäsenyritykseen postitetaan 1–2 Kauppakamari-printtilehteä. Lehti toimitetaan henkilölle, jonka yritys on ilmoittanut yhteyshenkilökseen.

Jottei lehti jämähdä kenenkään työpöydälle, laittakaa lehti kiertoon yrityksessänne!

Lehteä voi myös lukea näköislehtenä.

Lisäksi printtilehden jutut ilmestyvät kauppakamarilehti.fi-verkkolehdessä.

Voit tilata verkkolehdessä ilmestyvät jutut suoraan sähköpostiisi.