Kauppakamarin jäsenmäärä ylitti 7000 jäsenen rajapyykin 1

Kauppakamarin jäsenmäärä ylitti 7000 jäsenen rajapyykin

Saammeko esitellä: työvaatteita, -kenkiä ja -hanskoja valmistava Blåkläder on kauppakamarin 7000. jäsenyritys.
Essi Lindqvist
Lehtikuva

Helsingin seudun kauppakamari on yli 7000 jäsenellään Pohjoismaiden suurin ja Euroopan suurimpia vapaaehtoiseen jäsenyyteen perustuvia kauppakamareita.

Blåkläder 7000. jäsenyritys, Helsingin seudun kauppakamari onnittelee, Heikki J. Perälä,

Kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki J. Perälä (oik.) ja jäsenasiamies Pekka Launiainen (kesk.) onnittelivat kauppakamarin Blåkläderin myyntipäällikköä Tomas Åkermania.

-Hyvä kattavuus ja kasvava jäsenmäärä ovat toimintamme perusedellytys. Suuri jäsenmäärä tuo volyymia palveluihimme, vipinää verkostoihin sekä voimaa vaikuttamiseen, sanoo kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki J. Perälä.

7000. jäsen Blåkläder löytyy Vantaalta

Kauppakamarin 7000. jäsen on työvaatteita, -kenkiä ja -hanskoja valmistava, vuonna 1959 Ruotsissa perustettu perheyritys Blåkläder. Yrityksen Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Blåkläderin strategiassa korostuu vastuullinen liiketoiminta.

-Kaikki tuotteemme tehdään omissa sertifioiduissa tehtaissamme, joissa noudatetaan kansainvälisen sosiaalisen vastuun SA8000-standardia. Kehitämme tuotteita, jotka tekevät arkipäivän turvallisemmaksi, helpommaksi ja mukavammaksi, kertoo Blåkläderin myyntipäällikkö Tomas Åkerman.