Matti Niemi, HOK-Elanto, Helsingin seudun kauppakamari, puheenjohtaja Ajankohtaista

Matti Niemi puheenjohtajaksi

Kauppakamarin puheenjohtajana aloitti vuoden 2016 alussa HOK-Elannon toimitusjohtaja, kauppaneuvos Matti Niemi. Kauppakamarin syyskokous valitsi hänet yksimielisesti.
Essi Lindqvist
Meeri Utti

Matti Niemi aloitti työnsä S-ryhmässä vuonna 1982. Niemi on myös SOK:n hallituksen varapuheenjohtaja ja S-Pankin hallituksen jäsen.

Kauppakamarin varapuheenjohtajiksi valittiin toimialajohtaja Terho Kalliokoski Kesko Oyj:stä, Tikkurila-konsernin toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja Dextran toimitusjohtaja, Pihlajalinna Konsernin varatoimitusjohtaja Leena Niemistö.

Puheenjohtajaksi valittu Matti Niemi kiitti syyskokousta luottamuksesta sekä puheenjohtajapestin päättävää Jukka Hienosta ansiokkaasta panoksesta.

– Jukan monipuolinen kokemus liike-elämässä on vaikuttanut suuresti kauppakamarin ja elinkeinoelämän kehittämisessä. Jukka on laittanut itsensä peliin täysillä.