Ruusut ja risut otettu vastaan

Uusi kauppakamarilehti.fi sai paljon palautetta – niin ruusuja kuin pari risuakin.
Essi Lindqvist, päätoimittaja
Marianne Holm

Palautteissa oli myös hyviä kehitysideoita, joita saa toki lähettää lisää jatkossakin!

Juttuja kannattaa myös kommentoida ja aloittaa keskustelu. Helppoa on myös jakaa artikkeli sosiaalisen median kanaviin sekä lähettää sähköpostissa linkki kollegalle tai kaverille.

300 euron arvoisen KauppakamarinKoulutus-lahjakortin voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Päivitämme ja kehitämme verkkolehteä jatkuvasti, jotta te lukijat saatte jutuistamme hyötyä ja ideoita toimintaympäristön jatkuviin muutoksiin.

Poimintoja palautteista

• Tykkään! Napakasti ajankohtaisia asioita esille tuoden. Virtuaaliruusut tulossa, ottakaa vastaan!
  • Ensi silmäyksellä verkkolehti on sekava. Olisi hyvä että tiettyjen teemojen artikkelit olisi järjestetty teeman mukaisesti esim. ajankohtaista, neuvontapalvelut, henkilöt jne. Vinkkinä pulmaan: Jutut löytää teeman aiheen mukaisesti, kun valitsee yläpalkista Teemat ja aiheen, josta on kiinnostunut. Aihealueen kaikki jutut löytyvät aiheen omalta etusivulta.
  • Verkkolehti näyttää hyvältä ja selkeältä. On helppo silmäillä otsikoita ja valita niiden perusteella mielenkiintoiset artikkelit.
  • Haluan lukea esim. myynnistä, johtamisesta ja mielenkiintoisista kasvuyrityksistä.
  • Erittäin hyvä ulkoasu, josta löydät suoraan kiinnostavat aiheet. Sähköisyys antaa mahdollisuuden jakaa tietoa samalla edullisesti ja ajantasaisesti isossakin organisaatiossa
  • Sivut ovat selkeitä, sekä hyvin luettavat. Hiukan kliiniset sivut. Mikäli tarkoitus on saada uskottava ulkoasu ollaan siinä onnistuttu mielestäni.
  • Otsikon täytyy olla todella kiinnostava ennen kuin klikkaan jutun esiin. Paperiversion voisin selailla vaikka kahvikupin ääressä, tätä en.
  • Tosi hyvä uudistus! Helposti luettava. Näkee nopeasti mitkä jutut kiinnostavat. Sähköpostiin häviää helposti myös tärkeätkin uutiset.