pääkaupunkiseudun kasvupolulle, Kasvu Open, eväitä yritysten kasvusuunnitelmille Ajankohtaista, Yritykset

Kipin kapin Kasvupolulle – ilmoittaudu Pääkaupunkiseudun Kasvupolkuun 2018!

Nyt on aika ilmoittautua Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle - viimeistään 16.2.2018 mennessä! Uutuutena tänä vuonna: jokainen Kasvupolulle hakenut yritys saa maksutonta sparrausta vähintään yhden päivän verran.
Essi Lindqvist

Kasvu Open -Kasvupajassa annetaan eväitä yritysten kasvusuunnitelmille, olipa sitten kyse startup- tai jo pidempään toimineesta yrityksestä. Sparraajat eli myllärit haastavat, kyseenalaistavat ja auttavat yrityksiä näkemään uusia ratkaisuvaihtoehtoja sekä antavat oman kontaktiverkostonsa yrityksen käyttöön – maksutta!

Pääkaupunkiseudun Kasvupolun järjestävät Helsingin seudun kauppakamari, Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä alueen ammattikorkeakoulut.

Hae  mukaan Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle!

Kasvupolulle astutaan starttitilaisuudessa 8.2.2018 klo 09.00- 12.00  Vantaan Heurekassa.

Ilmoittaudu Pääkaupunkiseudun Kasvupolku -starttitilaisuuteen!

Kasvu Openissa kyse ei ole pelkästä yrityskilpailusta, vaan kasvuyrittäjyysohjelmasta, johon osallistuvat yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Kipin kapin Kasvupolulle - ilmoittaudu Pääkaupunkiseudun Kasvupolkuun 2018! 2Se ei myöskään ole tarkoitettu vain startup-yrityksille, vaan jo pitempään toimivat yritykset voivat hakea uutta kasvuvaihdetta Start Again -sarjassa.

Kauppakamari on mukana myös Keski-Uudenmaan Kasvupolulla. Sen startti on 23.1.2018 Järvenpäässä. Ilmoittaudu mukaan!

Kiinnostaako yrityksesi kasvu?

KasvuOpen on maan suurimpia kasvuyritystapahtumia. Se koostuu noin 25 alueellisesta tai teemallisesta Kasvupolusta jonne yritykset hakevat.

Kipin kapin Kasvupolulle - ilmoittaudu Pääkaupunkiseudun Kasvupolkuun 2018!

Jokaiselle Kasvupolulle otetaan mukaan 15 yritystä, jotka saavat kaksi päivää ilmaista sparrausta lähes 1000 asiantuntijan verkostosta.

Parhaat valitaan loppukilpailuun jossa on tarjolla lisää sparrausta  sekä runsaasti näkyvyyttä ja kontakteja. Tänä vuonna KasvuOpeniin osallistui yli 800 yritystä.

Lue lisää Kasvu Openista!