Mistä asiakirjanäyttöä ulkomaisiin hankintakilpailuihin? Ajankohtaista

Liity Business Network Finland -LinkedIn-ryhmään!

Kauppakamarien yhteinen LinkedIn-ryhmä Business Network Finland on keskustelu- ja verkostoitumisfoorumi, jonka teemana on elinkeinoelämään ja talouteen liittyvät aiheet

Ryhmän tavoitteena on kerätä yhteen kauppakamarien jäsenet ja sidosryhmät sekä tarjota elinkeinoelämän eri alojen osaajille korkeatasoinen keskustelufoorumi.

Ryhmän jäsenet voivat keskustella ja vaihtaa ajatuksia talous- ja työelämään liittyvistä asioista suomeksi. Ryhmä on suljettu, ja keskustelut näkyvät ainoastaan ryhmän jäsenille. Markkinointi- ja työpaikkailmoituksille on omat osiot, ”Promotions” ja ”Jobs”.

LinkedIn on ammattilaisten tärkein kohtaamispaikka sosiaalisessa mediassa. Suomessa yli 600 000 eri alojen asiantuntijaa on jo jäseninä LinkedInissä.

Näin löydät ryhmän:

www.linkedin.com