nostanainenpäivässä, kampanja, Maaretta Tukiainen, Jaana Villanen, Ajankohtaista

Nosta nainen päivässä

Naisen katse suuntautuu yhteiseen onnistumiseen. Arvossa ovat yhteistyö, kumppanuudet sekä jaettu ja yhteinen etu. Ajattelutapaa vahvistaa #nostanainenpäivässä-kampanja.
Essi Lindqvist
FacebookTwitterLinkedIn

Jokainen nainen voi omassa arjessaan nostaa toisen naisen joka päivä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tekee esimerkiksi näkyväksi toisen tekemää työtä tai kiittää, kannustaa sekä tukee toista naista tämän uralla, kertovat Huippunaiset. Menestystarinoita kirjoittajat CEO, muutosvalmentaja, tietokirjailija  Maaretta Tukiainen ja erikoisjuristi, kehittäjä, kouluttaja Jaana Villanen.

RATKAISEVINTA ON ROE, RETURN ON EXPERIENCE.

Laura Schwartz

Yrityselämässä on olennaista ymmärtää keski-ikäisten asiantuntijanaisten potentiaalin merkitys – erityisesti yrityksen kilpailuedun luomisen näkökulmasta. Kirjaan haastateltujen huippunaisten mielestä on selvää, että naisjohtajajuus kasvaa tulevaisuudessa ennen muuta siksi, että yhteiskunta tarvitsee myös naisten panosta kehittyäkseen ja kasvaakseen.

-Tasa-arvo ei ole itsestäänselvyys. Saavutetut asiat eivät pysy ennallaan ilman työtä. Siksi joka päivä tulisi tehdä asioita, jotka varmistavat naisten aseman vahvistumisen myös tulevaisuudessa, painottaa viestintäkonsultti Riikka Kämppi.

Naisen matka huipulle eroaa miehen matkasta, mikä osaltaan selittää, miksi naisten johtamat yritykset menestyvät keskimäärin miesten johtamia paremmin.

-On tärkeää että me, jotka olemme päässeet urallamme pitkälle, avaamme ovia muille naisille, muistuttaa yksi haastatelluista, toimitusjohtaja Ann Wahlroos-Jaakkola.

Kommentoi