Osaavat ja innostuneet ihmiset synnyttävät menestyksen Ajankohtaista, Yritykset

Osaavat ja innostuneet ihmiset synnyttävät menestyksen

Kauppakamarin Koulutus tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta, päivittää tietoja ja jakaa osaamista sekä verkostoitua, kertoo kauppakamarin palveluliiketoiminnan asiantuntija Tuija Sjöblom.

Nyt kannattaa tutustua Kauppakamarin Koulutuksen syksyn Koulutuskalenteriin! Tarjontaa on ajankohtaiskatsauksista valmennuskokonaisuuksiin ja webinaareista verkkokursseihin. Näitä täydentävät Kauppakamarin kirjat, KauppakamariTieto sekä asiantuntijoiden neuvontapalvelut.

Valmennuksista mainittakoon esimerkkeinä Hyväksytty Toiminnankehittäjä HTK, Johtamisen ajokortti® sekä Talousjohtamisen brunssisarja. Verkkokurssien uutuuksia ovat puolestaan Totti Karpelan Haasteelliset palvelutilanteet, Paineensietokykyvalmennus sekä Doing Business in China.

Tulevana syksynä kannattaa ehdottomasti varautua EU:n uuden tietosuoja-asetuksen vaikutuksiin yritystoiminnassa sekä päivittää tietoturvaosaaminen kuntoon.

Loistava tapa verkostoitua, saada uutta näkemystä ja ideoita on osallistua Johtamisen ajankohtaispäivään 1.11. Crowne Plazaan. Muita uusia ajankohtaisia tilaisuuksia ovat myös Palveluiden  hinnoittelu sekä Asiakaskokemuksesta pysyvä kilpailuetu.

Tutustu koko tarjontaamme Kauppakamarikaupassa ja valitset sopivat oppimispolut itsellesi ja organisaatiollesi!