Vaikuttaminen, kauppakamari Ajankohtaista

Satoja tapahtumia – juuri sinulle!

Kauppakamari on mainio verkostoitumisen väline; moni jäsenyrityksemme ilmoittaakin verkostoitumisen syyksi jäsenyyteensä kauppakamarissa. Järjestämme vuosittain lähes 400 tapahtumaa, joista noin 150 on jäsenille maksuttomia.
Pia Pakarinen

Seuraa Maksuttomat tilaisuudet -kutsuanuoli

Jäsenyritysten yhteyshenkilöille lähetetään noin kolmen viikon välein Maksuttomat tilaisuudet -kutsu, josta on helppo valita kiinnostavia aiheita: kasvu ja kansainvälistyminen, yritysturvallisuus, ennakointi, talousnäkymät ja muut ajankohtaiset asiat. Moni on löytänyt tilaisuuksissa uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Jos et vielä saa sähköpostiisi Maksuttomat tilaisuudet -kutsua,
voit tilata sen osoitteesta kauppakamari@helsinki.chamber.fi

Tapahtumat löydät myös verkkosivujemme helsinki.chamber.fi etusivulta.

Tinuoliedä mitä tapahtuu – tule jäsentapaamiseen

Neljä kertaa vuodessa järjestämme Jäsentapaamisen, jossa voit päivittää tietosi kauppakamarin toiminnasta ja kuulla asiantuntija-alustuksia ajankohtaisista aiheista ja kauppakamarin vaikuttamistyön kohteista. Jäsentapaamiseen kuuluu myös mahdollisuus esittää lyhyt pitch eli hissipuhe omasta yrityksestä.

Seuraava Jäsentapaaminen järjestetään 26.9.2016.

nuoliKoulutukset löydät Kauppakamarikaupasta

Maksulliset koulutukset löytyvät osoitteesta www.kauppakamarikauppa.fi. Koulutuksessa voit paitsi laajentaa ja syventää osaamistasi, myös keskustella ja verkostoitua muiden samoista aihepiireistä kiinnostuneiden osaajien kanssa.

Jäsenet pääsevät koulutuksiin aina edullisin jäsenhinnoin.

nuoli

Klubista luottamusverkosto tueksesi

Kauppakamarin klubit ovat erityinen foorumi osaamisen ja kokemusten jakamiseen ja tehokkaaseen verkostoitumiseen. Klubeihin osallistuu yli 200 työelämän päättäjää monipuolisesti eri toimialoilta ja kaikenkokoisista yrityksistä. Klubit tarjoavat osallistujille luottamusverkoston, josta klubilaiset ammentavat uutta inspiraatiota ja uusia näkökulmia oman työelämänsä tueksi.

Klubitoiminta perustuu luottamuksellisiin pienryhmätapaamisiin, joissa käydään avointa keskustelua klubilaisten valitsemista, heille itselleen tärkeistä ja ajankohtaisista teemoista. Klubilaiset sparraavat toisiaan jakamalla tietoa, kokemuksia ja ideoita. On helpottavaa havaita, että muutkin painivat samojen haasteiden kanssa.

Tapaamisissa on aina mukana myös ammattifasilitaattori, jonka tehtävänä on ohjata ja innostaa keskusteluja.

Klubitoiminnasta saat lisätietoa maksuttomalla klubiaamiaisella. Seuraavan kerran aamiaistilaisuus järjestetään 8.9.2016.

nuoli

Syksyn tapahtumiin ja koulutuksiin voit jo ilmoittautua jo nyt!