Supercell, Ilkka Paananen, erikoisansiomerkki, Suomi 100 vuotta, kauppakamari Ajankohtaista, Yritykset

Supercellin Ilkka Paananen iloitsi kauppakamarin ansiomerkistä

Kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki J. Perälä sai kunnian luovuttaa Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paanaselle Suomi 100 vuotta -erikoisansiomerkin. Tuttuun tapaansa Paananen ei ota kunniaa vain itselleen, sillä peliyhtiön jokainen työntekijä on ansioitunut.
Essi Lindqvist

Juhlavuoden kunniaksi Keskuskauppakamari on myöntänyt ensimmäiset Suomi 100 vuotta -erikoisansiomerkit kymmenelle ansioituneelle yritysjohtajalle ja vaikuttajalle. Satavuotismerkillä palkitaan merkittävästä työstä yritysten, elinkeinoelämän ja isänmaan puolesta.

supercell, kauppakamari, Ilkka Paananen, ansiomerkki, 100 vuotta

-Arvostan kauppakamarin huomionosoitusta suuresti, ansio kuuluu kaikille Supercellin työntekijöille, Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen sanoi.

Supercell on asiantunteva ja aktiivinen Helsingin seudun kauppakamarin jäsen, joka osaa myös hyödyntää kauppakamarin tarjoamia laajoja verkostoja.

-Toimitusjohtaja Ilkka Paananen on menestynyt yrittäjä, innovaattori ja vienninedistäjä, joka on monipuolisesti mukana luomassa parempaa Suomea, perusteli kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki J. Perälä luovuttaessaan Suomi 100 vuotta -erikoisansiomerkin.

Supercellin lisäksi palkittavista yrityksistä Helsingin seudun kauppakamarin jäseniä ovat perustaja Marianne Saarikko Janson lakipalveluyritys Fondiasta sekä taloushallintoyritys Accountorin toimitusjohtaja Asko Schrey.

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotena juhlitaan myös suomalaisen kauppakamaritoiminnan 100-vuotista taivalta sekä Helsingin seudun kauppakamarin perustamista. Helsingin kauppakamariyhdistykseen liittyi perustamiskokouksessa 300 teollisuus-, kauppa-, liikenne- ja pankkialan yritystä.

Kauppakamaritoiminta alkoi Suomessa, kun Helsingin kauppakamari perustetiin lokakuussa 1917.

–Kauppakamarin ainutlaatuisuus oli jo tuolloin, että se yhdisti talouselämän eri alat ja toimintamuodot. Tämä on kauppakamarin vahvuus myös siirryttäessä kohti seuraavaa 100 vuotta – juhlavuoden tunnuksemme onkin 100 vuotta tulevaisuutta, kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki J. Perälä kertoo.