Masters golfiin, Kauppakamari Masters Golfiin, verkostoitumaan rentohenkiseen golf-tapahtumaan Ajankohtaista

Tervetuloa kisaamaan ja verkostoitumaan Kauppakamari Masters Golfiin 19.9.2018

Kauppakamari Masters VI Golf 2018 pelataan tänä vuonna ke 19.9. Hämeenlinnassa peliareenana Linna Golf.

Jos olet kiinnostunut edustamaan Helsingin seudun kauppakamaria Hämeenlinnassa, olet erittäin tervetullut pk-seudun edustajaksi yhteen kolmesta edustusjoukkueesta.

Ole yhteydessä Helsingin seudun kauppakamarin joukkueasiassa Markku Lahtiseen, markku.lahtinen@chamber.fi p. 050 571 3564.

Joukkuekilpailu ratkaistaan pistebogina 4-henkisin joukkuein. Lisäksi tarjolla on henkilökohtaiset scratch, pisin draivi ja lähimmäksi lippua -kisat. Tapahtumaan voi osallistua myös yksittäisenä pelaajanakin tai koota oman joukkueen.

Yhteislähtö klo 10, hinta 100 e sisältäen green feen, ruokailun, kärryt, tulospalvelun sekä saunan ja pyyhkeen.

Kauppakamari Masters 2018, Masters golfiin, Kauppakamari Masters Golfiin, verkostoitumaan rentohenkiseen golf-tapahtumaan

Ilmoittaudu mukaan 29.8. mennessä

Hämeen kauppakamari: https://www.lyyti.in/kkmasters2018. 29.8. mennessä.

Lisätietoja järjestelyistä Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja
Jussi Eerikäinen, p. 040 7399 303, jussi.eerikainen@chamber.fi

Ole yhteydessä Helsingin seudun kauppakamarin joukkueasiassa
Markku Lahtiseen, markku.lahtinen@chamber.fi p. 050 571 3564.