Tutustu kauppakamarin kevään koulutustarjontaan Ajankohtaista, Yritykset

Uusi vuosi tuo merkittäviä muutoksia yrityksille

Vuodenvaihde tarkoittaa, että nyt on aika päivittää tietonsa lainsäädäntömuutoksista. Yritysten näkökulmasta tärkeimmät ovat työsopimuslain muutokset sekä hankintalain uudistus.

Ja verotus, sehän muuttuu aina. Tänä vuonna voimaan astuivat niin yritys-, arvonlisä- ja henkilöveron lainmuutokset.

Hankintalain uudistukset tuovat merkittäviä uudistuksia, jotka parantavat erityisesti pk-yritysten asemaa julkisissa kilpailutuksissa. Olethan tietoinen, millaisia muutokset ovat ja miten niitä voi yrityksissä hyödyntää?

Uudistunut työsopimuslaki madaltaa monin tavoin yritysten mahdollisuuksia työllistää. Muutokset koskevat koeajan pidentämistä ja työnantajan takaisinottovelvoitteen lyhentämistä. Pitkäaikaistyöttömien palkkaamista määräaikaiseen työsuhteeseen helpotetaan.

Lisäksi kilpailukykysopimuksessa sovittu muutosturvan uudistaminen tuo lakimuutoksia ja työnantajalle velvollisuuden tarjota irtisanotulle työterveyshuollon palvelut sekä työllistymistä tukevaa koulutusta.

Näistä ja muista lukuisista muutoksista saat tietoa Kauppakamarin Koulutuksen tilaisuuksissa, jotka löytyvät kevään koulutusesitteestä.

-Menestys syntyy osaavien ja innostuneiden ihmisten kautta. Kauppakamarin Koulutus tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta, päivittää tietoja ja jakaa osaamista sekä verkostoitua, muistuttaa kauppakamarin palveluliiketoiminnan asiantuntija Tuija Sjöblom.

Tarjontaa on ajankohtaiskatsauksista valmennuskokonaisuuksiin ja webinaareista verkkokursseihin. Näitä täydentävät Kauppakamarin kirjat, KauppakamariTieto sekä asiantuntijoiden neuvontapalvelut.

Tutustu koko tarjontaamme Kauppakamarikaupassa ja valitset sopivat oppimispolut itsellesi ja organisaatiollesi!