Vuosaaren satama, kauppakamarilehti, Ajankohtaista

Kauppakamari
Kauppakamarissa verkostoidutaan

KAMARIKUULUMISIA

1. Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön Elinkeinoaamussa puhunut Jorma Ollila luottaa Suomen nuorisoon. – Osaaminen ja kyky sopeutua – tästä yhdistelmästä syntyy positiivinen kierre. Esimerkkinä startup-piirit, joissa on sellaista positiivista draivia, jota nyt tarvitaan.  Kauppakamariyksikön jäsen Kirsti Castren ja puheenjohtaja Risto Volanen iloitsivat mielenkiintoisen puhujavieraan saamisesta Porvooseen.
  2. Kevään Johtajuuden Naiskamaria emännöi Varman HR:stä, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja Katri Viippola, joka muistutti nuoren naisjohtajapotentiaalin tukemisesta. –  Jos olet kyllin onnekas menestyäksesi itse, on sinun tehtävänäsi lähettää vuorostasi hissi alas.
  3. Tavaraliikenne tutuksi -vierailulla Helsingin kaupungin kaavoittajille ja liikennesuunnittelijoille kuljetusyritykset kertoivat muun muassa city-logistiikan haasteista.
  4. DB Schenkerin Vantaan terminaalista ja varastosta lähtee päivittäin satoja paketteja niin Pohjois-Suomeen kuin eteläiseen Eurooppaan.
  5. Vuosaaren satama
  6. Vuosaaren merkitys elinkeinoelämälle on merkittävä; kolmasosa kulutustavaroista kulkee Helsingin satamien kautta, kertoi Helsingin Sataman toimitusjohtaja Kimmo Mäki.  Finnlines-varustamo kuljettaa rahdin lisäksi matkustajia. Satama- ja liikennevaliokunnan puheenjohtaja Staffan Herlin kertoi kesästä tulevan vilkas.