Helsingin seudun kauppakamarin COME-projekti Kansainvälisyys

Haussa menestyvät monikulttuuriset yritykset – osallistu kilpailuun!

Tiedätkö mitkä ovat yrityksesi monikulttuurisuusvalmiudet? Haluatko saada lisätietoa organisaatiosi kulttuurista ja avoimuudesta? Onko yrityksesi liiketoiminta tai kansainvälistyminen saanut uutta potkua monikulttuurisesta työvoimasta?
Satu Salonen

Osallistu Helsingin seudun kauppakamarin COME-projektin, Keskuskauppakamarin ja työ- ja elinkeinoministeriön järjestämään Menestyvä monikulttuurinen yritys -kilpailuun, ja testaa yrityksesi monikulttuurisuusvalmiudet.

Kilpailussa haetaan monikulttuurisuudessa ja sen hyödyntämisessä menestyneitä yrityksiä. Kilpailu toteutetaan asiantuntijakumppani itim Internationalin toteuttaman kyselytutkimuksen avulla, joka mittaa organisaation kulttuurin avoimuutta ja valmiutta kohdata erilaisuutta. Kilpailuun osallistuvat yritykset saavat käyttöönsä analyysin oman organisaationsa kulttuurista.

Kilpailuun kannattaa osallistua, vaikka yrityksessä ei ole ulkomaalaisia työntekijöitä ja vaikka yritys olisi ottamassa ensi askeleita kansainvälistymisessä tai vieraskielisen työvoiman palkkaamisessa.

Kilpailu on avoinna ja maksuton yrityksille, joiden kotipaikka on Suomi. Rekisteröityminen kilpailuun on avoinna 31.5.2017 saakka.

Tutustu kilpailuun http://come2.fi/fi/menestyva-monikulttuurinen-yritys/tietoa-kampanjasta/