Vaikuta kanssamme! Vaikuttaminen

Vaikuta kanssamme!

Vahvistamme yritysten menestystä Helsingin seudulla tekemällä monipuolista ja pitkäjänteistä vaikuttamistyötä niin kunnallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Onnistuneessa vaikuttamistyössä tärkeintä ovat uskottavuus, asiantuntemus ja ajoitus.
Tatu Rauhamäki
Meeri Utti, grafiikka John Salinero

Pohjoismaiden suurin kauppakamari

Kauppakamarin vaikuttamistyön uskottavuus rakentuu yli 7000 jäsen­yrityksemme varaan. Olemme kaikilla mittareilla Helsingin seudun suurin elinkeinoelämän järjestö. Laaja edustavuus luo vahvan ja uskottavan kaikupohjan äänellemme edunvalvonnan eri tilanteisissa.

Asiantuntijuus syntyy osaamisesta

Tuloksia ei kuitenkaan synny pelkällä äänen kuulumisella. Asiat pitää oikeasti myös osata. Viestin sisällön pitää olla kunnossa ja relevantti kullekin sen kuulijalle. Kauppakamarin vahva asiantuntemus pohjautuu niin hallitus- ja valiokuntatyössämme mukana oleviin yritysedustajiin kuin osaavaan henkilöstöömme.

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Vaikuttamisessa on mahdoton onnistua ilman oikeaa ajoitusta. Valmistelu- ja päätöksentekoprosessien eri vaiheet pitää tuntea, samoin kuin niissä mukana olevat ihmiset.

Harva asia muuttuu enää kaupunginvaltuuston kokouksessa tai eduskunnan täysistunnossa. Siksi on ensisijaisen tärkeää kuulla jäsenyrityksiemme edunvalvonnallisista tarpeista mahdollisimman ajoissa.

Jokainen edellä mainituista vaikuttamisen pilareista on ­kauppakamarissa hyvässä kunnossa. Olemme pystyneet tekemään vuosikymmenten saatossa menestyksekästä edunvalvontaa.

Laaja ja edustava jäsenkunta, vahva asiantuntemus ja oikea ajoitus varmistavat tuloksellisuuden myös tulevina vuosina.

Vaikuta kanssamme!

Kuvassa vasemmalta asiantuntija Heini Vesterinen, assistentti Hanna Kiviranta, vaikuttamistyön johtaja Tatu Rauhamäki, viestinnän suunnittelija Marianne Holm, johtaja Ari Tulensalo, Project Director Markku Lahtinen, viestintäpäällikkö Essi Lindqvist, johtaja Saija Äikäs, maankäyttö- ja liikenneasioiden päällikkö Tiina Pasuri ja Services Development Officer Anniina Mandelin.

Vaikuta kanssamme