Sami Garam, Veijo Votkin Yritykset

Keittiömestari suosittelee

Herkkusuut kiittävät, kun keittiömestareiden Veijo Votkinin ja Sami Garamin ymmärrys toistensa ajatuksenjuoksuun, intohimo yrittämiseen ja vaatimus laadukkaisiin tuotteisiin yhdistyvät.
Meeri Utti
FacebookTwitterLinkedIn

Kimpassa luodaan makuelämyksiä ja kehitetään uusia tuotteita sekä samalla ravistellaan asiakkaiden ruokatottumuksia. Yhteistyön ansiosta molempien brändit ovat vahvistuneet ja yritykset menestyneet.

Sami Garam02

GARAM & VERMIGLIO CATERING OY

MIKÄ OLI PAINAVIN SYY ALOITTAA YHTEISTYÖ?
Votkinin tuotteet ovat loistavia. Yritys on lisäksi stadilainen, vaikka Veijo Votkin onkin Karjalan poikia, Iisalmessa syntynyt. Palvelu toimii erinomaisesti, myös silloin kun tarvitsemme jotain nopeasti.

MITÄ HYÖTYÄ KUMPPANUUDESTA ON TEILLE?

Voimme tarjota asiakkaillemme paikallisesti tuotettuja lihatuotteita tinkimättä laadusta hiukkaakaan. Tiukan paikan tullen saamme myös moneen suuntaan joustavaa palvelua, mikä tällä alalla ei ole lainkaan itsestäänselvyys.

Veijo Votkiniin voi luottaa aina – silloin omakin asiakaspalvelumme helpottuu.

MITÄ OLETTE OPPINEET YHTEISTYÖN MYÖTÄ?

Aina ei tarvitse tuijottaa vain hintalappuun. Viime kädessä kannattaa katsoa raaka-aineen hinta-laatusuhdetta, joka on Veijolla kohdallaan.

KENELLE SUOSITTELISIT KUMPPANIA?

Suosittelen yhteistyötä Veijo Votkin Oy:n kanssa kaikille ravintolatoimijoille. Yhtiön tuotteita myydään myös kaupoissa ja omassa Helsingin Sörnäisissä sijaitsevassa Chef Wotkin´s -tehtaanmyymälässä, jonne voi piipahtaa kuka vain.

Garam & Vermiglio Catering Oy
Sami Garam
Toimitusjohtaja

Veijo Votkin01

LIHATUKKU VEIJO VOTKIN OY

MIKÄ OLI PAINAVIN SYY ALOITTAA YHTEISTYÖ?

Niin kauan kuin muistan, olemme tehneet yhteistyötä. Se alkoi normaaliin asiakassuhteen kautta eli heillä oli tarve, me saimme vastata siihen.

MITÄ HYÖTYÄ KUMPPANUUDESTA ON TEILLE?

Garam & Vermiglio Catering on meille tärkeä ja arvokas asiakas, sillä he osaavat vaatia laatua. Toki hintakin on tärkeä, mutta aina ei mennä hinta edellä. Sami Garam on joustava ja avarakatseinen persoona sekä kokenut ammattilainen, joka tietää mitä haluaa.

Yhdessä voimme myös ”ravistella” asiakkaitamme kokeilemaan uutta. Meidän keittiömestareiden pulma on, että toisaalta asiakas haluaa kokeilla uutta ja erilaista, mutta kuitenkin turvaudutaan tuttuihin ja turvallisiin tuotteisiin.

MITÄ OLETTE OPPINEET YHTEISTYÖN MYÖTÄ?

Luovuutta ja kykyä uudistua. Sami kertoo meille, mitä on nähnyt ja maistanut maailmalla muun muassa ruokamessuilla sekä mitä ravintola-asiakkaat toivovat. Tällöin voimme kehittää asiakkaiden toiveiden mukaisia tuotteita. Samin vinkeistä jää myös alitajuntaan ideoita, joita voimme hyödyntää tulevaisuudessakin.

On hienoa, ettei meidän tarvitse lähteä rautalangasta vääntämään, sillä keittiömestareina ymmärrämme toisiamme erinomaisesti.

KENELLE SUOSITTELISIT KUMPPANIA?

Aivan kaikille, niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

Lihatukku Veijo Votkin Oy
Veijo Votkin
Hallituksen puheenjohtaja

GARAM & VERMIGLIO CATERING OY

TOIMIALA, TUOTTEET, PALVELUT
Ravintola ja catering
PERUSTETTU 2010
HENKILÖSTÖÄ Yrittäjät 2, vakituiset 3, extrat 3–10
LIIKEVAIHTO 600 000 euroa
www.cafeteria.fi

LIHATUKKU VEIJO VOTKIN OY

TOIMIALA, TUOTTEET, PALVELUT
lihanjalostus, lihatukkukauppa, vähittäiskauppa
PERUSTETTU 1978
HENKILÖSTÖÄ 90
LIIKEVAIHTO 19,6 milj. euroa
www.votkin.fi

Kommentoi