yritysvastuu nyt, yritysvastuun, yritysvastuualan, yritysvastuutilaisuuteen, vastuullinen, vastuullisuusnäkökulmasta, vastuullisuusteemojen, pk-yrityksille, pienille ja keskisuurille yrityksille Ajankohtaista, Yritykset

Pk-yrityksille suunnattu Yritysvastuu nyt -tilaisuus!

Pienille ja keskisuurille yrityksille suunnatussa Yritysvastuu nyt! -tilaisuudessa kuulet yritysvastuun ajankohtaisista teemoista ja työkaluista.
FacebookTwitterLinkedIn

Saat kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkea vastuullinen ja kestävä liiketoiminta tänä päivänä sisältää, mikä on yrityksesi nykytila vastuullisuusnäkökulmasta katsottuna sekä miten käytännössä pääset vastuullisuusteemojen parissa eteenpäin.


Aika ja paikka: 4.10. klo 8.15 – 12.30, Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki


Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, minkä lisäksi se myös striimataan.

Tilaisuus on osallistujille loistava mahdollisuus saada tiiviissä paketissa tietoa kestävän ja kannattavan liiketoiminnan johtamiskäytännöistä sekä verkostoitua muiden yritysten ja yritysvastuualan toimijoiden kanssa.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten omistajille sekä johdolle.

Lisäksi tilaisuuteen ovat tervetulleita viennin, markkinoinnin, innovoinnin ja tuotekehityksen sekä yritysvastuun, strategisen suunnittelun, henkilöstöhallinnon, riskienhallinnan ja viestinnän johtajat sekä asiantuntijat.

 

Pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu Yritysvastuu nyt! -tilaisuus

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan vuoden hyödyllisimpään yritysvastuutilaisuuteen.