ammattitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä, Parolan panssariprikaati, työpaikka varusmiehelle, eri ammateissa, rekrymessuille Ajankohtaista, Yritykset

Tule rekrymessuille 12.6. ja tarjoa työpaikka varusmiehelle

Kotiutuvia varusmiehiä on yli 800 ja heillä on valmiudet työskennellä useissa eri ammateissa. Parolan Panssariprikaatiin varusmiehiä tulee eniten Hämeenlinnasta, Hattulasta, Lahdesta, Riihimäeltä, Tampereelta, Helsingistä sekä Hämeenlinnan lähialueilta.
FacebookTwitterLinkedIn

Varusmiestoimikunta järjestää yhteistyössä Hämeen kauppakamarin kanssa Parolan Panssariprikaatissa rekrymessut 12.6.2018 Sotilaskoti 1:ssä kello 14–19, osoite Parolannummentie 298, Parolannummi.

Ammattitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä yrityksille

Kutsumme teidät tapahtumaan esittelemään yritystänne ja tarjoamaan työpaikkoja varusmiehille. Kotiutuvia varusmiehiä on yli 800 ja heillä on valmiudet työskennellä useissa eri ammateissa.

Tämä on loistava tilaisuus rekrytoida motivoitunutta ja osaavaa henkilökuntaa yritykseenne. Parolan Panssariprikaatiin varusmiehiä tulee eniten Hämeenlinnasta, Hattulasta, Lahdesta, Riihimäeltä, Tampereelta, Helsingistä sekä Hämeenlinnan lähialueilta.

Tapahtuma toimii ständiluontoisesti ja pyrimme saamaan mahdollisimman monta yritystä mukaan. Jokaiselle yritykselle löytyy ständipaikka, jossa 160cmX80cm pöytä käyttöönne yrityksen esittelymateriaalia varten.

Järjestämme myös tilan työhaastatteluja varten.

Tapahtumaan osallistuminen on täysin maksutonta!

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.
Tarkemmat saapumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautumislinkki Rekrymessuille Parolaan

Tervetuloa!

 


Lisätietoja:

VMTK
Työ-, opinto- ja sosiaaliasiamies
Joona Karvonen
pspr.vmtk@gmail.com
02 99442999

Hämeen kauppakamari
kehityspäällikkö Mirja Ojantausta
mirja.ojantausta@hamechamber.fi
044 329 6654

Kommentoi