Tule mukaamme Slush 2018 tapahtumaan etuhintaan! Ajankohtaista, Yritykset

Tule mukaamme Slush 2018 tapahtumaan etuhintaan!

Kauppakamarilaisilla on mahdollisuus osallistua maailman suurimpaan startup tapahtumaan jäsenhintaan. Yhteistyölippu on tehokas, sisältörikas ja helppo tapa ottaa massiivinen Slush-tapahtuma haltuun.

Tänä vuonna tarjoamme sekä yhden että kahden päivän lippuja ja tehokkaampaa verkostoitumista. Lippu sisältää poikkeuksellisesti sisäänpääsyn lisäksi matchmakingin ja meeting area accesin.Osallistut samalla PwC:n ja Keskuskauppakamarin järjestämään VIP-tilaisuuteen 5.12. kello 16.00 – 17.00, jossa luvassa korkeatasoista oheisohjelmaa, tärpit tapahtuman ”must see” -kohteisiin ja vapaamuotoista verkostoitumista.

Kauppakamarin ja PwC:n yhteistyölippu on suunnattu kaikille jäsenyrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan verkostojaan, avoimia uusille ideoille ja halukkaita kehittämään liiketoimintaansa.

Mikä Slush?

Helsingin messukeskuksessa 4.–5.12.2018 järjestettävä Slush kerää paikalle noin 2 600 startup-yritystä, 1 600 sijoittajaa, 600 toimittajaa ja yli 20 000 osallistujaa 130 maasta.

Slush tarjoaa startup-tapahtumille tyypillisten pitching-tapahtumien ja pääomasijoittajatapaamisten lisäksi kymmenittäin maailmanluokan puhujia, jotka käsittelevät liiketoiminnan kehittämistä, globaaleja trendejä ja kansainvälistymistä.

Miksi minun pitäisi kiinnostua startup-tapahtumasta?

Digitalisaatio ja sen myötä kasvavat asiakkaiden vaatimukset määräävät kehityksen tahdin. Miten pysyt perässä kehityksessä ja takaat menestyksen jatkossakin? Ratkaisu voi löytyä startup-yhteistyöstä. Lähde mukaan katsomaan, millaisilla ideoilla ja tulokulmilla uudet yrittäjät lähestyvät liiketoimintaasi ja millaisia ratkaisuja heillä on sinulle tarjota. Tutustu trendeihin, opi alan huipuilta ja kuule mistä globaalisti puhutaan.

Vakiintuneiden ja kasvavien yritysten edustajille Slush on erinomainen tilaisuus haastaa vanha toimintamalli ja hakea inspiraatiota oman bisneksen kasvattamiseen.

Mitä ohjelmassa on luvassa?

Paljon. Enemmän kuin päivässä ehdit käydä läpi. Valitse siis etukäteen itseäsi kiinnostavat osiot ja suunnittele oma aikataulusi.

Tutustu Slushin ohjelmaan

Ilmoittaudu ja lunasta Slush-passisi

Yhden päivän Slush-passi 5.12.

Osta lippu

Hinta 392 € sis. alv. 10 %

HUOM!

Hinta tulee tarkistaa ennen ostoa. Ostaessasi käytä alennuskoodia KAUPPAKAMARIXSLUSH18. Slush-kauppa vaatii, että valitset kohdan, jossa varmistat, että olet tarkistanut hinnan “I have checked the total price and understand the payment is not refundable”. Ostettuja passeja EI LUNASTETA TAKAISIN eikä hintaerotuksia palauteta. Älä osta vääränhintaista passia, koska Slush ei palauta rahoja.

Kahden päivän Slush-passi 4.-5.12.

Hinta  555 € sis. alv. 10 % (normaalihinta 895 €)

Osta lippu

HUOM!

KAHDEN PÄIVÄN PASSIT VARATAAN yllä olevan linkin kautta. Varauksen jälkeen lähetämme laskun, joka tulee maksaa kolmen päivän sisällä tai varaus vapautuu. Ostettua passia ei voi perua, koska Slush ei palauta ostettua passia/rahoja. Ostettuja passeja EI LUNASTETA TAKAISIN eikä hintaerotuksia palauteta.

Lippuja on rajallinen määrä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Lisätietoja: Kirsi Loikas p. 040 545 7451 kirsi.loikas@chamber.fi

Slush-kävijän miniopas yrityksille

1. Mieti mihin asioihin tai oman liiketoimintasi haasteisiin kaipaat juuri nyt uutta näkemystä.
  2. Kerro etukäteen mistä olet kiinnostunut. Kirjoita esim. blogiteksti tai vaikkapa twiittaa sosiaalisessa mediassa. Muista käyttää aihetunnistetta #slush18 .
  3. Tutustu startupeihin ja järjestä heidän kanssa tapaamisia etukäteen.
  4. Ole avoin uusille ajatuksille, vaikka ne ensin saattavat kuulostaa hölmöiltä. Keskustele, kuuntele, opi ja jaa myös omia näkemyksiäsi.
  5. Tartu toimeen! Sovi konkreettisia jatkotoimenpiteitä startupien kanssa. Älä anna arkisen aherruksen vesittää innostusta ja uusia ajatuksia.

Lähde: Keskuskauppakamarin Uutishuone